Рейдери болгаркою намагалися зрізати замки. Селяни не дали!

На тракторний стан та господарчу територію Державного підприємства “Дослідне господарство “Іванівка” (Чернігівщина) Національної академії агарних наук України, де розташовані склади, 27 жовтня намагалися вдертися невідомі особи. Вони болгаркою хотіли спиляти замки, але працівники вчасно відреагували на свавілля й не дали можливості нападникам цього зробити. 

Селяни дуже обурені на невчасних гостей, адже до цього часу їм не давали (й досі не дають) зібрати вирощений урожай. 

А зараз прибульці намагалися вдертися на підприємство й захопити (чи то описати/опечатати) усю техніку, що є на території. 

Працівники виконавчої служби у м.Чернігові Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Суми), у супроводі поліцейського загону вимушені були відступити. 

Ми хотіли дізнатися від непрошених гостей, на якій підставі діють судові виконавці? 

І почули від них відповідь: “За роз’ясненням звертайтеся до нашої прес-служби”. 

Дослухаємося поради дещо пізніше.  

А поки що представник Іванівського підприємства викликав слідчо-оперативну поліцейську групу. Вони склали відповідний протокол. 

Працівники Іванівського підприємства домовилися про посилене чергування на тракторному стані своїми силами, аби не допустити на територію господарства “завойовників”.  

Рейдерські атаки селяни пов'язують із прізвищем народного депутата Анатолія Гунька.  

Тим часом через дії правоохоронців з блокування комбайнів підприємства, на польовій площі у 1400 гектарів почав гнити соняшник. Адже, коли були сонячні дні, техніку поліція навмисно блокувала й не давала селянам зібрати врожай. Хтось явно працює на підрив продовольчої безпеки. 

Нагадаємо, що кілька днів тому за активного сприяння поліції, “невідомі” особи за допомогою сокири виламали двері в конторі підприємства й захопили адмінприміщення. Реакції від влади поки що нуль. Може тому, що бояться “всесильного” нардепа Гунька? Чи, можливо, через те, що він є представником провладної партії? 

Якби там не було, а селяни з Іванівки та працівники підприємства звернулися публічно до Президента України Володимира Зеленського й запропонували здійснити обмін Гунька на полонених «азовців».  

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?