Чернігівщина: поліція перешкоджає виконанню судової ухвали

Поліція Чернігівської області (керівник Володимир Нідзельський) перешкоджає виконанню судової ухвали й блокує збір соняшника в державну комору.

Як відомо, Бахмацький районний суд за позовом Ніжинської прокуратури, яка розслідує провадження про самозахват державних земель, наклав арешт на незаконні посіви соняшнику на землях державного підприємства «Іванівка» (Борзнянщина) на площі 1426 гектарів.

Суд заборонив будь-який збір і вивезення врожаю, однак дозволив це робити держпідприємству, чим визначив його право на врожай. Втім, близько сотні озброєних до зубів поліціянтів та тітушок під керівництвом новоспеченого директора блокують збір державним підприємством врожаю соняшника. З цього приводу посадові особи держпідприємства склади акт, який обов'язково буде долучено до кримінального провадження.

Сподіваємось, що в профільному міністерстві звернуть увагу на дії очільника поліції Чернігівщини Володимира Нідзельського, за наказом якого поліція б'є неозброєних селян, захоплює контору держпідприємства та перешкоджає виконанню судової ухвали. Маємо надію й на те, що в МВС пригадають де був і що робив Нідзельський та його підлеглі на початку широкомасштабного вторгнення російських військ.

Додамо, що в результаті профспілкових зборів працівники держпідприємства висловили незгоду з кадровим рішення Академії аграрних наук, якій підпорядковане підприємство «Іванівка», що на Чернігівщині, й оголосили безстроковий страйк аж доки Андрія Скварського офіційно не поновлять на посаді.

Детальніше про розвиток подій тут: Чернігівщина: конфлікт на державному підприємстві не вщухає

 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?