Чернігівщина: конфлікт на державному підприємстві не вщухає

Ще учора «тітушки» втікали від селян. А сьогодні, 13 жовтня, непрохані гості-рейдери «прихопили» з собою кільканадцять поліцейських, у супроводі яких захопили адмінбудівлю підприємства. 

Якщо днями «тітушня» рятувалася втечею від працівників державного підприємства «Дослідне господарство «Іванівка» (Чернігівська область), що є у структурі Національної академії аграрних наук, то сьогодні, 13 жовтня, непрохані гості під прикриттям багаточисельної поліцейської армії увірвалися в контору господарства. 

Як варвари, сокирою вони зламали двері, а тих, хто намагався бодай якось чинити спротив, поліція нейтралізувала. 

Також «правоохоронці» всупереч рішенню суду перешкоджає збору та вивезенню врожаю соняшника в комору держпідприємства, тобто фактично вчиняє дії, скеровані на підрив державної продовольчої безпеки! Отакої: в державну комору — не можна, а в приватну кишеню, попри рішення суду, — можна!

Нагадаємо, що учора Бахмацький районний суд наклав арешт на землі під соняшником в рамках кримінального провадження прокуратури про самовільне захоплення державних земель приватним підприємством. Суд дозволив збирати збіжжя виключно держпідприємству і виключно в державну комору. Поліція Чернігівщини фактично плює на рішення Феміди. Минулорічна історія з крадіжкою соняшника повторюється. Воювати з беззбройними селянами вони навчились...

Детальніше про розвиток подій у господарстві «Іванівка» дізнавайтеся тут: На Чернігівщині «тітушки» штурмували аграрне держпідприємство

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?