Якою буде погода у четвер в Україні

2 червня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями, інофрмує Sinoptik.ua. На більшій частині країни прогнозується суха погода. У західних, місцями у південних областях, у Карпатах і в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме +10...+19 градусів, удень +16...+26. Вітер змінних напрямків, переважно східних, північних, північно-східних, південних і південно-східних, 1-6 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати суха погода. Уночі повітря охолодитися до +11...+13 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +19...+22. Вітер східний та північно-східний, 2-6 м/с.

У південних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. В Одеській області висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть +14...+19 градусів, удень повітря прогріється до +20...+24. Вітер східний, північно-східний і південно-східний, 2-5 м/с. У Криму очікується хмарна погода з проясненнями. На півострові можливий дрібний дощ з грозою. Вночі температура повітря складе +16...+19 градусів. Денна коливатиметься від +21 до +26. Вітер східний, північний, північно-східний та південно-східний, 1-6 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі до +12...+15 градусів, денна температура повітря складе +19...+22. Вітер східний та північно-східний, 2-6 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. Температура повітря вночі опуститься до +10...+16 градусів, удень підніметься до +16...+23. Вітер східний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с. У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні вранці очікується дрібний дощ, після полудня – дощ з грозою, ближче до вечора – невеликий дощ. Температура повітря вночі до +13, удень до +21 градуса. Вітер переважно східний, південно-східний та північно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Вночі стовпчики термометрів покажуть +13...+17 градусів, удень – від +20 до +24. Вітер східний та північно-східний, 2-6 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на четвер

2 червня в Чернігівській області збережеться хмарна погода з проясненнями. У Чернігові, Семенівці, Острі, Бобровиці, Щорсі, Ніжині, Сосниці, Прилуках, Борзні Городні опадів не передбачається за даними Sinoptik.ua. Уночі очікується до +10…+12 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +19…+21. Вітер східний і північно-східний, 2-5 м/с. У кінці тижня встановиться хмарна погода з проясненнями, без опадів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?