Що очікує Україну у вихідні дні

2 і 3 липня в Україні очікується мінлива хмарність. На більшій частині країни в суботу і в неділю буде переважно суха погода, інформує Sinoptik.ua. Місцями у західних областях, в Криму та в Карпатах висока ймовірність дощу з грозою. У суботу і в неділю температура повітря вночі становитиме +12...+24 градуси, удень +21...+31. Вітер змінних, переважно східних, південних, північно-східних, південно-східних, північних і південно-західних напрямків, 1-6 м/с, у північних, південних, центральних і східних областях надзвичайно висока пожежна небезпека.

У північних областях – сонячна погода. У суботу і в неділю в регіоні збережеться переважно суха погода. Вночі від +17 до +21 градуса, вдень стовпчики термометрів піднімуться в межах +27...+31. Вітер східних, північно-східних, південних і південно-східних напрямків, 1-4 м/с, у регіоні надзвичайно висока пожежна небезпека.

У південних областях очікується мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Вночі від +18 до +24 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +27...+31. Вітер переважно східних, північних, південно-східних і північно-східних напрямків, 1-5 м/с, надзвичайно висока пожежна небезпека.

У Криму хмарна погода з проясненнями. На півострові у суботу в регіоні буде дощова погода з грозою. У Красноперекопську – без опадів. У неділю в Сімферополі, Євпаторії, Красноперекопську, Ялті, Керчі, Феодосії опадів не передбачається. У Севастополі можливий дощ з грозою. Температура повітря вночі в межах +19...+23 градусів, удень – до +25...+30. Вітер східних, північних і північно-східних напрямків, 1-6 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні буде переважно суха погода. Температура вночі +17...+21 градус. Денна температура повітря складе +28...+30 градусів. Вітер східних, північних і північно-східних напрямків, 2-5 м/с, надзвичайно висока пожежна небезпека.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У суботу в регіоні буде суха погода, у неділю переважно висока ймовірність дощу з грозою. Температура повітря вночі до +12...+20 градусів, удень +21...+31. Вітер східний, північно-східний, південний, північний, південно-західний і південно-східний, 1-5 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У суботу і в неділю в регіоні висока ймовірність дощу з грозою. Температура повітря вночі від +15 до +18, удень – від +21 до +28 градусів. Вітер східний, південний, південно-східний, північний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У суботу і в неділю в регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +18...+21 градус, удень +27...+30. Вітер східних, північних, північно-східних і південно-східних напрямків, 1-4 м/с, у регіоні надзвичайно висока пожежна небезпека.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на вихідні, 2 і 3 липня.

У вихідні в Чернігівській області буде сонячна погода. За даними Sinoptik.ua у суботу і в неділю в Чернігові, Щорсі, Бобровиці, Ніжині, Сосниці, Борзні, Прилуках, Семенівці, Городні, Острі опадів не передбачається. Уночі температура повітря становитиме +18…+19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +28…+30. Вітер східних, північних, північно-східних і південно-східних напрямків, 1-4 м/с. На початку наступного тижня очікується хмарна погода з проясненнями, місцями – дощ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?