Міліціонери та держслужбовці, що займаються підкупом, відповідатимуть

IMG_6105Михайло Волинець: Міліціонери та держслужбовці понесуть жорстку відповідальність за організацію підкупу та тиск на виборах на користь Атрошенка.

Голова Конфедерації вільних профспілок Михайло Волинець обурився порушеннями на виборах міського голови Чернігова. Він пообіцяв звернутися до посольств Європейських країн, щоб закрити в’їзд міліцейським начальникам та іншим держслужбовцям, які причетні до беззаконня.

IMG_6113Про це 10 листопада йшлося на спільній прес-конференції за участі кандидата на посаду чернігівського міського голови Олександра Соколова.

IMG_6135«Якщо є такі випадки – звертайтеся до нас. Людей насилували, насилували їхнє виборче право. А отже, забрали можливість змінити життя на краще. Я член тристоронньої ради при Президентові, входжу до керівних органів світових профспілок. Давайте використовувати цю можливість. Адже від виборів залежить добробут людей. Дайте мені факти порушень, я їх особисто передам послам провідних демократичних країн. Ці люди будуть внесені до списку і вони ніколи не виїдуть за кордон. Жодна країна не пустить до себе того, хто зловживає владою на виборчому процесі», — сказав Михайло Волинець.

Олександр Соколов розповів про прямі порушення законодавства Атрошенком.

«Олігархат наступає по всіх позиціях. І треба його зупиняти. Бо буде, як у Шевченка: «Німі на панщину ідуть і діточок своїх ведуть». Тиск, який чиниться, – безпрецедентний. Співробітники міліції викликають повістками до відділків у місті Чернігові завгоспів шкіл, вчителів, директорів шкіл, особливо тих, які брали участь у виборах. Угруповання олігархів залучає до беззаконня працівників «Укрпошти». Наші опоненти вдаються до масованих схем скупки голосів. Робиться це зухвало. На людей тиснуть, шантажують, змушують до незаконних дій. Після першого туру ця секта «Золотого батона» скинула маски. Вони кинули виклик громаді Чернігова», — сказав Олександр Соколов.

Він окремо зупинився на нападі 7 листопада охоронців Атрошенка на журналіста Владислава Савенка, якому при цьому зламали пальця.

«Страшно, коли нападають на журналістів. Може, й мені не подобаються якісь публікації. Але, щоб журналістам ламати руки і пальці…», — обурився Соколов.

IMG_6182Чернігівська міська партійна організація «Нашого краю» подала 42 заяви городян про підкуп виборців до міліції. Жодне кримінальне провадження щодо цих фактів не порушене. ЗМІ публікували відео, зняті прихованою камерою, з інструктажу агітаторів Атрошенка, яким говорили про «компенсацію» в 300 гривень кожному. Генерал міліції Василь Куліда сказав про чотири адреси, де за його інформацією роздають гроші за голоси.

Ще цікаві повідомлення

One Thought to “Міліціонери та держслужбовці, що займаються підкупом, відповідатимуть”

  1. ян

    ВЫ СМЕШНЫЕ ПОСМОТРИТЕ НА СЕБЯ САША И ВАСЯ КТО НАЧАЛ ЧУДИТЬ С 20 МЛН.ЧЕСТНО БЫЛО СЛАБО.НАУКА БУДЕТ.ОТМЫВАТЬ БАБКИ МЫ УМЕЕМ.А ВОТ ДЛЯ ГОРОДА ЧТО ТО СДЕЛАТЬ ----------ЗАЧЕМ. СТАРАЙТЕСЬ.У ВАС 2 ГОДА.НАРОД НЕ ДЕРЖИТЕ ЗА ДУРАКОВ. 2 ГОДА.

Не бажаєте прокоментувати?