ФК «Чернігів» — у квартеті лідерів

У дев'ятому турі Чемпіонату України Першої ліги футболісти ФК «Чернігів» 23 жовтня на місцевому стадіоні «Юність» приймали команду «Гірник-Спорт» із Горішніх Плавнів, що на Полтавщині.

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

Вже на 8-й хвилині матчу гості вийшли вперед. Захисники чернігівської команди помилилися у простій ситуації чим скористався Владислав Горбаченко, успішно завершивши атаку з правого флангу.

Після пропущеного голу господарі поля перехопили ініціативу, систематично створюючи небезпечні моменти біля воріт «гірників». Втім, на перерву команди пішли за мінімальної переваги футболістів із Полтавщини.

У другому таймі команди демонстрували рівну гру.

Все ж таки на 72-й хвилині «тигри» зрівняли рахунок. Гості порушили правила на лінії карного майданчика. Дмитро Мироненко виконав фантастичну передачу, і Денис Кулик ударом головою, відправив м'яч у ворота команди із Горішніх Плавнів.

Після того як рахунок став рівним обидві команди мали шанс вийти вперед. І чернігівці свою нагоду використали. На 87 — й хвилині швидку атаку «тигрів» розпочав Роман Вовк, який відпасував на Максима Сердюка, той вивів на ударну позицію Миколу Сираша, який і зробив рахунок 2:1.

Отже, після мінімальної перемоги з рахунком 2:1 над «Гірником-Спорт» з Горішніх Плавнів, чернігівські «тигри» піднімаються на четверту сходинку турнірної таблиці у групі Б. Лідирує київська «Оболонь».

Матч десятого туру Чемпіонату України в Першій лізі ФК «Чернігів» проведе 30 жовтня на виїзді проти київської «Оболоні».

Результати матчів 9 туру

Група Б:

ФК «Чернігів» –«Гірник-Спорт» (Горішні Плавні) 2:1

«Скорук» (Томаківка) — «Кремінь» (Кременчук) 3:3.

«ЛНЗ» (Черкаси) — «Металург» (Запоріжжя) 1:0.

СК «Полтава» — «Оболонь» (Київ) 2:1

Група А:

«Карпати» (Львів) – «Нива» (Тернопіль) 1:0.

«Діназ» (Вишгород) — «Буковина» (Чернівці) 1:1.

«Полісся» (Житомир) — «Епіцентр» (Кам'янець-Подільський) 3:0.

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – ФСК «Маріуполь» 2:2.

У групі А лідирує житомирське «Полісся».

Олександр Молибога, спеціально для видання sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?