Чернігівець викрив сепаратиста?

Учасник бойових дій із Чернігова Дмитро Скрипка опублікував у Фейсбук інформацію, де він зазначив, що викрив сепаратиста, який постачає обладнання для Збройних Сил України та обласної поліції.

Автор стверджує, що у діях В’ячеслава Яременка містяться прямі ознаки сепаратистського характеру.

— Можете уявити ситуацію, коли постачанням того чи іншого виду продукції для ізраїльського ЦАХАЛу займається прихильник Аль-Кудс? В Ізраїлі таке неможливо, апріорі, а в Україні – так! — з подивом наводить аналогії Дмитро Скрипка.

Учасник бойових дій проаналізував дописи  Яременка і дивується — як може особа з такими ворожими для нашої країни поглядами співробітничати зі Збройними Силами та поліцією Чернігівщини? Адже у своїх коментарях українську владу називає «воровською і жидо-бандерівською», а війну з московітами «братовбивчою».
— І все б нічого, – зазначає Дмитро Скрипка, — в наш час «вати», хоч відбавляй, але цей Яременко, як виявилось, доволі успішний підприємець, який спеціалізується на торгівлі спортивним інвентарем. І знаєте хто його основні покупці? Ті, що «вбивають братів на Сході України» – українське військо!
Автор вказує, що серед військових частин, які співробітничають із Яременком, є такі: А1937; А1624; А0222; А1048; А3838; А1978; А2995; А1624.  Окрім цього, про що свідчать відкриті дані, головним покупцем сепаратиста є... Головне управління Національної поліції в Чернігівській області.
— «ФОП Яременко В’ячеслав Олександрович» продав «братовбивцям» на мільйони гривень спортивного інвентарю, — пише на своїй сторінці у Фейсбук Дмитро Скрипка і додає: «Цікаво, а виручку він куди відправив, в ДНР?»
Додамо, що В`ячеслав Яременко через свій ФОП виграв тендер на співробітництво і з такими структурами, як Комунальний позашкільний навчальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа «ФОРТУНА» Чернігівської міської ради, Киїнська сільська рада, Управління Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України в Чернігівській області, Комунальний заклад «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання» Чернігівської міської ради тощо.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?