Запекла боротьба у Національній поліції Чернігівщини

волейбол 2Підсумком тривалої та запеклої боротьби на волейбольному майданчику стала друга сходинка п'єдесталу для команди Головного управління Національної поліції в Чернігівській області у чемпіонаті силовиків з цього виду спорту, проведеному обласною організацією фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

Про це повідомили в секторі комунікації Головного управління Національної поліції Чернігівщини.

З семи команд, що вийшли помірятися силами до гостинної спортивної зали 8-го навчального центру Держспецтрансслужби, у фінал пробилися наймолодші та найбільш досвідчені. Цього разу молодість, представлена спортсменами з Чернігівської академії Державної пенітенціарної служби України перемогла досвід поліцейських. Підсумковий рахунок — 3:0 на користь волейболістів з академії Державної пенітенціарної служби України.

волейбол 1

волейбол 4На думку керівництва обласної організації товариства «Динамо», нинішні волейбольні змагання стали гідним фінальним акордом «Динаміади-2015». Цього року, незважаючи на складне становище в державі, змагання були не менш цікаві та видовищні. У змаганнях брали участь 7 команд силових структур області. Вони продемонстрували чудовий професійний волейбол. Всі вболівальники отримали масу задоволення від побаченого. Будемо сподіватися, що команди й надалі будуть демонструвати відмінну гру.

волейбол 3

волейбол 5На завершення змагань відбулося урочисте шикування, під час якого переможців та призерів було нагороджено дипломами, кубками та медалями різного ґатунку. Працівники Головного управління Національної поліції в Чернігівській області приєднується до всіх сердечних привітань на адресу наших спортсменів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?