З партії Регіонів до фан-клубу Березенка

вибориЧернігів таки перетворюють на полігон для відпрацювання найбрудніших технологій.

Це стало відомо сьогодні, коли в  мережу потрапила приватна переписка провладного кандидата та кількох відомих політологів — Павла Нусса та Володимира Цибулька. Павло Нусс — херсонець, який згодом переїхав до Києва свого часу і підозрювався у розкраданні коштів Майдану 2004 року, близький друг Віктора Ющенка. Один з польових командирів так званого Податкового Майдану 2010 року. Нині працює політичним аналітиком у Києві у партії влади.

Нещодавно Нусс виклав у соцмережу пост, в якому звинуватив опонентів Березенка у розв'язуванні силового сценарію та зриву виборів 205-го округу. У листуванні Сергій Березенко похвалив Нусса за старанність і чудовий текст. У відповідь Нусс сказав, що треба «глушити», в очевидь маючи на увазі активність команди Геннадія Корбана на окрузі.

У переписці з відомим підписантом листа від української інтелігенції на підтримку Віктора Януковича Володимиром Цибульком співрозмовники говорили про створення провокацій цієї суботи — у день тиші 25 липня. Представники партії влади роблять ставку на повідомлення «про отруєння їжею» — маючи на увазі соціальні ініціативи БО «Укроп» та вилучення якоїсь вогнепальної зброї. І знову мета — зрив виборів, зниження явки виборців на дільниці. Тобто, вже у суботу на телеканалах країни та міста будуть «повідомлення» про те, що десь люди  начебто «отруїлись».

І ще — «вишенька на торті» — в опублікованій переписці є листування Березенка з різними відомими народними депутатами, яких той закликає приїхати до Чернігова і підтримати його під час виборчих перегонів. Так, пропозиції надходили герою Юлію Мамчуру. Хоча він заявив, що знаходиться поза межами України, однак повідомив, що серед його оточення до Сергія Березенка в цілому схвальне ставлення.

Публічні докази листування Сергія Березенка можна знайти у фейсбуці на сторінці спільноти «Націократія». Як ми бачимо, партія влади вже відчуває, що сама себе загнала у глухий кут. Березенко відчайдушно шукає нових віп-прихильників, а штатні політ-консультанти планують не дебати кандидата з найбільшим опонентом, а банальну чорнуху проти Корбана — в надії обдурити і чернігівців, і Центрвиборчком. Їхнє головне сподівання — зрив виборів та зменшення явки, бо за таких умов виборчі фальсифікації, наприклад, вкидування порції бюлетенів на підтримку Березенка — стає реальним шансом на реванш. Чернігівці, будьте пильними, не дайте себе одурити!

Станіслав ІВАНОВ

Ще цікаві повідомлення

7 Thoughts to “З партії Регіонів до фан-клубу Березенка”

  1. Оксана

    Корбан позиционирует себя так, как будто на выборах ему попросту нет альтернативы. Это неправда, а сам Корбан ничего не делает для пользы громады. Сплошная показуха, которая закончиться после выборов. Людям давно пора уже понять, как работают подобные методы, и перестать на них вестись.

  2. Виктор

    К сожалению, ничего у нас в стране не меняется. Как решали все деньги, так и продолжают. Наглядный пример – выборы в Чернигове. Все же прекрасно понимают, кто стоит за Корбаном, какие финансовые вливания в эту компанию, олигархи просто продолжают свои манипуляцию, чтобы упрочнить власть в стране.

  3. Мария

    Просто раздражает ощущения вседозволенности и безнаказанности. Каждые выборы одно и то же: продуктовые пайки, «чернуха» в прессе и ноль какой-либо реакции. Корбан настроен решительно зайти в Верховную Раду, а его методы показывают, что он не остановится ни перед чем, ради достижения своей цели.

  4. Юлия

    Очевидно, что яркая активная предвыборная кампания Корбана – это очередная пустышка, стандартная уловка, чтобы пройти в Верховную Раду. Надеюсь, выборы в Чернигове покажут, что люди наконец доросли до этого осознания, а потому будут более критичны в выборе своего кандидата, не будут вестись исключительно на красивую обложку.

  5. Максим

    Если в предвыборной борьбе нет реальных аргументов, то приходиться прибегать к грязным методам, чем, собственно и занимается Корбан. У него нет никаких предложений, ему все равно на интересы жителей Чернигова, а потому он сконцентрирована поливании грязью своего главного оппонента – Березенко, под это заточена вся его избирательная кампания.

  6. Роман

    Меня просто смешит, насколько пропитаны популизмом все предвыборные действия Корбана. Он что, правда думает, что люди закроют глаза на отсутствие какого-либо конструктива с его стороны и будут голосовать за него только из-за патриотического названия партии или бесплатных гуляний с борщем на обед, а теперь вот еще эти подобны провокации против оппонента?

  7. Алла

    Чего удивляться? Корбан лапу наложил — не отступит. Судьи «подкупа» не увидели. Алехин «не замечает» — вот и готовимся к срыву выборов

Не бажаєте прокоментувати?