Школа № 21 отримає сучасний тир – «Бюджет участі» працює

IMG_8608Проект під назвою «Відновлення та реорганізація військово-спортивного комплексу» здобув 11-те місце й реалізується в частині поточних витрат, згідно з «Бюджетом участі», реалізованим у місті Чернігові.

Чернігівська школа № 21 невдовзі зможе похвалитись сучасним тиром у підвальному приміщенні, а також облаштованим спортивним майданчиком. Усе це завдяки перемозі в проекті «Бюджет участі».

IMG_8585«Я дуже щаслива, що саме наш проект підтримала громада. Для школи та й всієї Подусівки це великий позитив. Привівши до ладу всі комунікації, зробивши відповідний ремонт і встановивши необхідне обладнання, в цьому тирі повноцінно зможуть проходити допризовну підготовку наші хлопці. І не треба буде їздити в інші місця, платити гроші за заняття в тирі», — радіє директор школи Надія Шестопал.

IMG_8574Мер міста Олександр Соколов також не приховує радості за рідну для нього школу: «Тут тир колись був, ми його разом із вчителями робили. Тож після школи ми вже вміли влучно стріляти. Дуже приємно, що в рамках реалізації партисипативного бюджету 21-ша школа отримала можливість створення тиру та спортивного майданчика. Це важлива складова для підготовки юнаків. Школа оновлюється і це не може не радувати».

IMG_8599Протягом наступного року чинний міський голова планує реалізувати всі 17 проектів-переможців. На це з міського бюджету виділено 4 800 000 гривень.

IMG_8605Нагадаємо, що бюджет участі дає можливість громадянам вирішити важливі, на їхню думку, проблеми свого двору, вулиці, мікрорайону чи навіть міста. До реалізації цього проекту в Україні залучені, окрім Чернігова, Черкаси та Полтава.

IMG_8627

IMG_8642

IMG_8692

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?