Що буде у вівторок в Україні?

Синоптик22 грудня в Україні прогнозується хмарна погода з проясненнями, знає про це Sinoptik.

Майже на всій території країни очікується дощова погода, інколи зі снігом. У південних областях та в Криму опадів не передбачається. Температура повітря вночі становитиме -1...+8 градусів, удень +1...+14. Вітер змінних, переважно західних, південних, південно-західних і північно-західних напрямків, 2-10 м/с.

У північних областях буде хмарна погода з проясненнями. У регіоні очікується дощова погода. Вночі градусники покажуть до +3...+4, вдень температура – від +6 до +8 градусів. Вітер західний та північно-західний 4-10 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, у регіоні буде переважати суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +1...+5 градусів, удень повітря прогріється до +5...+11. Вітер західний та північно-західний, 2-9 м/с.

У Криму прогнозується хмарна погода з проясненнями. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря буде коливатися в межах +5...+8 градусів. Денна температура повітря становитиме від +10 до +14. Вітер західних, південно-західних і північно-західних напрямків, 1-7 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно дощова погода. Вночі температура повітря +1...+4 градусів, денна становитиме +5...+8. Вітер західний та південно-західний, 3-8 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону очікується переважно сніжно-дощова погода. Температура повітря вночі знизиться до -1...+4 градусів, удень стовпчики покажуть +1...+10. Вітер західний, південний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, в регіоні вночі буде йти дощ, який до ранку повинен ослабнути, а до полудня і зовсім закінчитися. Температура повітря вночі до +1, вдень – до +5 градусів. Вітер переважно південний і південно-східний, 1-3 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде дощова погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +1...+4 градуси, вдень – до +6...+10. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 4-8 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на вівторок

22 грудня у вівторок в Чернігівській області буде хмарна погода з проясненнями, інформує Sinoptik.

У Чернігові, Городні, Острі, Семенівці, Щорсі, Ніжині, Бобровиці, Прилуках, Сосниці, Борзні можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі до +3…+4 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +7. Вітер західний і північно-західний, 5-8 м/с. Перша половина тижня закінчиться хмарно з проясненнями, без опадів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?