Ось як зреагував на появу у Верховній Раді Гунька інший нардеп Гончаренко

Народний депутат від Чернігівщини Анатолій Гунько сплатив заставу у 10 мільйонів гривень і вийшов із СІЗО. Більше того — приступив до в конання своїх депутатських повноважень, адже треба компенсувати витрачену суму на заставу, а без депутатства це зробити досить таки проблематично.

Схоже, влада продовжує гратися у боротьбу з корупцією. А що? Заробив на хабарях сотні мільйонів, а то й мільярди, сплатив певний відсоток за свої «гріхи» депутатські і продовжуй далі свою трудову діяльність. Життя прекрасне, а війна — то для інших! Ну, а ще для вигляду на вкрадені, ой, вибачте, на зароблені гроші придбав для ЗСУ авто чи ще щось, аби потім не звинувачували у незаконному багатстві і мандруй далі у пошуках кроків, наданих виборцями і наділених державою.

От і цього разу природньо зреагував на появу у найвищій законодавчій інституції нардепа Анатолія Гунька інший депутат від фракції «Європейська солідарність» Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, що НАБУ опублікувало відео переговорів, під час яких чинний народний депутат і борець із корупцією пропонує «клієнту» землю державних підприємств.

Ось як зустрів Гончаренко у ВР Гунька:

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?