На чернігівських дорогах орудують вандали!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAПрояв вандалізму стався на дорозі державного значення М-01 Київ-Чернігів-Н.Яриловичі, де невідомі зловмисники викрали 114 стояків  металевого бар'єрного огородження на км 161 + 100 — км 162 + 100.

Відповідно до кошторисних розрахунків вартість робіт по відновленню  елементів металевого огородження становить 81 643,00 гривень.

За даним фактом порушено кримінальне провадження Ченрнігівським РВ УМВС України в Чернігівській області.

Через нинішню нестабільну економічну та політичну ситуацію в країні дорожні підприємства Чернігівщини змушені працювати в режимі жорсткої економії бюджетних коштів. Працівники дорожньої галузі змушені знаходити кошти на експлуатаційне утримання доріг (ямковий ремонт, прибирання доріг і придорожньої території, санітарна обробка зупинок і туалетів), але крім цього дорожники змушені шукати ще й можливість відновлювати викрадені засоби безпеки дорожнього руху.

Саме тому Служба звертається з проханням не вчиняти актів вандалізму і пам’ятати, що від наявності знаків та елементів огородження визначених місцях та їх цілісності залежить безпека та життя людей.

Анастасія Кропивницька

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?