Місцеві вболівальники не додивилися закінчення матчу

“Уже під час першого тайму добра тисяча місцевих почала залишати стадіон”: український журналіст про ЧС-2022 в Катарі.

Матч-відкриття Чемпіонату світу з футболу-2022, в якому на полі боролися збірні Катару-Еквадору, не мав особливо успіху серед катарців, які почали залишати трибуни уже під час першого тайму. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів спортивний журналіст Валерій Пригорницький.

“Матч-відкриття Катар-Еквадор не вразив від слова зовсім, чого не скажеш про офіційну церемонію відкриття. І склалося враження, що катарці прийшли подивитися не на футбол, а на шоу. Уже під час першого тайму добра тисяча місцевих почала залишати стадіон, а інші просто не вірили у свою збірну — такої занадто слабкої команди на Мундіалях пригадати важко”, — написав Валерій Пригорницький.

За його словами, з організаційної точки Катар перший день теж провалив.

“Мало того, що не справилися з передматчевим трафіком, так і після гри вляпалися в неприємну ситуацію. Журналістам обіцяли, що зі стадіону кожні 6 хвилин буде відходити шатл до медіацентру. Вийшло так — що близько 1000 журналістів змушені були чекати автобусів понад годину”, розповів Валерій Пригорницький.

Окрім того, волонтери із сусідніх країн також нібито забули англійську мову, чим ускладнили вболівальникам пошук своїх секторів, та пропускали кого завгодно на стадіон.

Зазначимо, 20 листопада у першому матчі чемпіонату світу з футболу збірна Еквадору перемогла Катар з рахунком 2:0.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?