Двоє правоохоронців вимагали у підприємця хабара у 30 тис. грн  

хабарНа Чернігівщині викрито одержання хабара у 30 000 грн двома працівниками УДСБЕЗ. Прокуратура області проводить досудове розслідування, фігурантам пред’явлено підозру.

В рамках розпочатого прокуратурою Чернігівської області кримінального провадження щодо вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 30 000 грн за не перешкоджання у зайнятті господарською діяльністю 15 травня викрито двох працівників УДСБЕЗ України в області.

У результаті проведення санкціонованих судом слідчо-оперативних заходів прокуратури та УСБ України в Чернігівській області зловмисників затримано після одержання ними обумовленої суми коштів від підприємця.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють органи прокуратури. Наразі проводяться активні слідчі дії щодо встановлення всіх обставин злочину.

Обом фігурантам провадження повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара групою осіб за попередньою змовою).

Керівництвом прокуратури області досудове розслідування взято на контроль.

Наталія ЧУСЬ

 

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?