Чернігівська «Десна» поступилася в меншості

21 листопада у п’ятнадцятому турі Чемпіонату України у Прем’єр-лізі чернігівська «Десна» на власному полі приймала ковалівський «Колос».

З дебютних хвилин матчу обидві команди грали досить обережно. Лише в середині першого тайму почала вимальовуватися перевага «Десни». Непогані шанси відкрити рахунок мали Денис Безбородько, Леван Арвеладзе та Андрій Тотовицький. Все ж таки, відкрити рахунок у першій половині гри жодній із команд не вдалося.

Другий тайм активніше розпочали «сіверяни», провівши декілька небезпечних атак на ворота суперника. Втім, на 53-й хвилині трапився прикрий епізод, який і вирішив долю матчу. Захисник «Десни» Євген Селін збив гравця «Колоса» Олега Ільїна, який виходив віч-на-віч із голкіпером господарів поля Ігорем Литовкою. Арбітр зустрічі Максим Козиряцький вилучив порушника з поля.

Ковалівські футболісти скористалися чисельною перевагою і на 67-й хвилині вийшли вперед. Грузинський форвард «Колоса» Ніка Сітчінава отримав передачу від Олександра Чорноморця, і скориставшись плутаниною у штрафному майданчику гостей, відправив м’яч у ворота Ігоря Литовки.

У час, що залишався футболісти «Десни» мали шанси зрівняти рахунок, але м’яч вперто не йшов у ворота гостей.

Отже, після мінімальної поразки від ковалівського «Колоса» з рахунком 0:1, «Десна» продовжує перебувати на сьомій сходинці у турнірній таблиці. Лідирує київське «Динамо», друге місце у донецького «Шахтаря», замикає трійку лідерів полтавська «Ворскла».

Наступний матч чернігівська «Десна» проведе 27 листопада на виїзді проти одеського «Чорноморця».

Результати матчів 15 туру:

«Десна» (Чернігів) – «Колос» (Ковалівка) 0:1.

«Чорноморець» (Одеса) — «Динамо» (Київ) 1:6.

«Шахтар» (Донецьк) – «Рух» (Львів) 2:0.

СК «Дніпро-1» — ФК «Олександрія» 3:1.

ФК «Львів» — «Зоря» (Луганськ) 2:1.

ФК «Минай» — «Інгулець» (Петрове) 2:2.

«Ворскла» (Маріуполь) — ФК «Маріуполь» 5:1.

«Верес» (Рівне) — «Металіст 1925» (Харків) матч відбудеться 22 листопада.

Олександр Молибога, спеціально для видання sknews.net

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?