«Європейська Солідарність» обирає на місцях нових керівників

Відбулася конференція Чернігівської районної організації партії «Європейська Солідарність», керівником якої делегати обрали Олександра Ларченка.

Новообраний керівник районної партійної організації «Європейської Солідарності» зазначив, що йому надійшли кілька пропозицій, але він обрав ту, яка найближча йому за духом і переконаннями.

«Путіна послали всього два чоловіки – Саакашвілі і Порошенко. Не Трамп і не Меркель. Облетіли весь світ кадри, як Порошенко не подав йому руки і дивився на нього вовком. Це те, чим він може за собою повести», – додав Ларченко.

«З усіх політичних сил, яка на сьогодні є в Україні, на 85% відповідає переконанням Європейська Солідарність і її лідер Петро Порошенко. Його ворогами була війна і обвалена економіка, яка дісталася від попередників. У нього було багато помилок і основною проблемою лишаються кадри. Ми його за це критикували і таким чином були його кращими помічниками. Він взявся міняти і реформувати. В першу чергу медицину, освіту, впроваджувати адміністративно-територіальну реформу. Нова українська школа – це те, що дасть Україні прорватися. Освічені молоді люди без совкового досвіду повернуться з колумбійських університетів і зроблять нам країну».

«Нинішня влада зупинила адміністративно-територіальну реформу, щоб не дражнити гусей. Але невчасно посолений борщ дає інший результат», – зазначив Олександр Ларченко.

Новообраний керівник Чернігівської районної організації також зазначив що «партії лідерського типу» не мають перспектив, а у партійному будівництві потрібно спиратися на досвід світових демократій і розбудову міцних інституцій. Він подякував делегатам за довіру і вручив партійні квитки новим членам партії.

На партійній конференції «Європейської солідарності» виступили представники інших національно-демократичних партій. Вони зазначили, що у складний для країни час не можуть стояти осторонь і готові об’єднати зусилля з найбільш дієвою та ефективною національною парламентською силою.

В контексті. Ларченко Олександр Миколайович народився 11 жовтня 1965 року в селі Локнисте Менського району Чернігівської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова, Чернігівська районна рада, був членом Радикальної партії Олега Ляшка, проживає в урочищі «Сад Ларченка» Халявинської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, судимість відсутня, за фахом агроном, магістр державного управління, працював головним агрономом району, вів власний бізнес, з 2005-го року заступник голови РДА, голова райради, учасних обох українських революцій, висувався по 206-му виборчому округу у 2019-му році на позачергових виборах до Верховної ради України.
Діти навчаються і працюють за кордоном. Одна донька вийшла заміж і навчається в США, інша викладає гру на фортепіано у Катарі.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?