Про життя переселенців розповіли у Чернігові. Відео

29 липня в Чернігівській бібліотеці імені М. Коцюбинського відбулася  презентація книги різних історій переселенців «Знедолені? Нездоланні!», видана Інститутом демократії ім. Пилипа Орлика.

S3020065У Чернігові презентували книгу «Знедолені? Нездоланні!» про переселенців, які покинули окуповані території Донецької та Луганської областей, а також окупований Крим. До книги увійшли 15 історій переселенців, що переїхали і спробували асимілюватися в інших населених пунктах України.

Над виданням працювали 15 авторів – журналістів, з них деякі також є переселенцями з окупованих територій східних областей України.

Про це повідомила редактор-упорядник книги Ірина Черниченко.

S3020062Вона зазначила, що в планах авторів книги видати ще один том під такою ж назвою. Тож підготовча робота над укладанням цієї книги вже розпочалася.

S3020104Співавтор книги, журналіст із Чернігова Вікторія Сидорова розповіла про переселенку з Луганська – Марію Михайленко, яка переїхала жити до Чернігова.

S3020096У свою чергу Марія Михайленко повідала про своє бачення подій, що сталися, поділилася планами на майбутнє та відповіла на запитання присутніх.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?