Провести ГЕРОЯ в останню путь...

Командир відділення інженерно-саперного взводу з Чернігова сержант 95-ї аеромобільної бригади Олександр Сергійович Білокуров загинув у селищі Спартак Ясинуватського району Донецької області. 30 січня о 10 год біля його будинку по вул. Єськова, де він проживав, відбудеться прощання. Об 11 год в церкві Святого Миколая (біля обласної лікарні) відбудеться відспівування загиблого бійця.

У зв`язку з цією трагічною подією 30 січня в Чернігові — День жалоби. Про це йдеться у розпорядженні міського голови Олександра Соколова. День суму визначений розпорядженням і в пам`ять інших військовослужбовців – учасників антитерористичної операції, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, мирних жителів на сході України. Зазначимо, що з Олександром Білокуровим загинули ще двоє бійців: 22-річний Руслан Таценко з Ніжина та 32-річний Олександр Ткаченко із с.Карпилівка Срібнянського району.

Розпорядженням міського голови Олександра Соколова на знак скорботи за загиблими приспускається Державний Прапор України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах органів державної виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій міста. У цей день на території обласного центру обмежується проведення розважально-концертних заходів.

Розпорядженням заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Запрошуються усі небайдужі люди провести в останній путь Героя!

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?