На Чернігівщині підпалили будинок фермерів

Двоє невідомих осіб у ніч з 28 на 29 квітня підпалили житловий будинок у селі Клочків, що в кількох кілометрах від Чернігова.

У той час, коли один палій заліз на дах, аби вчинили підпал, його спільник стояв на сторожі. Коли господар Віталій Шпак відчув сторонні стуки, він вийшов з будинку і одразу отримав удар в обличчя…

Недоброзичливцям вдалося втекти, а рятувальна бригада приїхала досить швидко — сусіди кажуть, що з моменту виклику пожежників пройшло не більше п’яти хвилин.

Будинок, який підпалили, належить фермерському господарству «Клочків-ЛЕНД». Фермери займаються вирощуванням насіння, зернових, бобових і олійних культур.

Керівник господарства Сергій Сіндяшкін розповів, що ніяких недругів у них не має, тим більше ніхто й ніколи не погрожував і жодних претензійних умов не висував.

Як повідомила речниця Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Юлія Ковтун, правоохоронці вже відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах) Кримінального Кодексу України.

Поліцейські встановлюють усі обставини події, проводяться слідчо-оперативні заходи  щодо встановлення та затримання осіб, які вчинили правопорушення.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?