Змінені адреси відділів державної виконавчої служби Чернігова

Відділи державної виконавчої служби міста Чернігова змінили адреси свого місцезнаходження.

Жахлива картина зруйнованого росією Чернігова ще довгий час буде стояти перед очима багатьох українців. На цьому наголосила керівниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірина Свистун.

— Але будівлі, що вщент розбиті, понівечені комунікаційні споруди та навіть купи розгромленої комп’ютерної техніки не стануть перепоною на шляху забезпечення безперебійної роботи, створення належних умов праці та головне – задоволення потреб громадян у сфері примусового виконання, — зазначила Ірина Свистун. — Нестримна жага всієї згуртованої команди якомога швидше повернутися до робочих місць, її титанічні зусилля та потужний особистий вклад кожного працівника з відновлення повноцінної роботи, дозволили сьогодні в новому приміщенні відчинити двері відділів.

Відтепер Деснянський, Новозаводський, Центральний відділи державної виконавчої служби міста Чернігова та Чернігівський відділ державної виконавчої служби у Чернігівському районі Чернігівської області приймають громадян в комфортних умовах за адресою: м. Чернігів, вул. Княжа, 28, 4-5 поверх, (вхід з двору, за зупинкою «Центральний ринок»).

Час роботи відділів:

Понеділок-четвер: 08:00 – 17:00

П’ятниця: 08:00 – 15:45

Перерва на обід: 12:00 – 12:45

Вихідні дні: субота, неділя

Дні прийому: понеділок, четвер: 09:00 – 12:00

Також нагадуємо, що діє номер телефону «гарячої лінії» +380678735701, де сторони виконавчого провадження (боржники та стягувачі) можуть отримати всю необхідну інформацію.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?