Заступника начальника ЧАЕС підозрюють у державній зраді

Нові кримінальні провадження за державну зраду та колабораціонізм та початок документування злочинів рф на Чернігівщині – ДБР підбиває проміжні підсумки роботи.

Державне бюро розслідувань активно протидіє зрадникам України серед вищих щаблів влади та викриває тих, хто без докорів сумління готовий співпрацювати з ворогом. Працівники правоохоронного органу спільно з колегами з інших відомств активно працюють для наближення Перемоги України у війні із росією.

Загалом, наразі уже ведеться досудове розслідування у майже 420 таких провадженнях. У 69 провадженнях фігурантам вже оголошено про підозру.

Зокрема працівники ДБР перевіряють можливу причетність заступника начальника Чорнобильської атомної станції до проведення підривної діяльності проти України.

Речниця ДБР Тетяна Сапьян повідомила, що заступник керівника Чорнобильської АЕС на початку вторгнення в Україну російських військ, самовільно залишив об'єкт в умовах воєнного стану та втік у Закарпатську область, де й переховувався.

Окрім цього, після завершення фіксації злочинів російсько-окупаційних військ в Ірпені, що на Київщині, та у Тростянці на Сумщині, слідчі Бюро приступили до роботи у населених пунктах Чернігівщини.

Детальніше про результати роботи правоохоронного органу у брифінгу радниці з комунікацій ДБР Тетяни Сапьян.

Боронимо державу разом!

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?