Вийшов новий номер газети Чернігівщини «Світ-інфо»

Надійшов передплатникам 233-й номер, за 15 грудня, Чернігівської обласної газети «Світ-інфо» (засновник і редактор Петро Антоненко).

Газета продовжує хроніку війни, що друкується всі останні місяці.
Розвінчання тоталітарного режиму Російської імперії, продовженням якого є СРСР, нинішня Росія, – тема публікацій «Заряджена гармата у Кремлі, загублений дзвін та інша спадщина Мазепи, яку привласнила Росія», «Український та польський досвід совєтського тоталітаризму», «СРСР №2. Як Україну намагалися втягнути у новий Союз».
В номері – продовження просвітницького проєкту «Батурин – Гетьманська столиця».
Також інші матеріали з історії Чернігівщини, про події в області, Україні і світі, в тому числі про закордонне українство, літературно-мистецька панорама.
В номері вірші чернігівських поеток: це Ірина Кулаковська, котра не раз друкувалася в цій газеті, а також у літературно-мистецькій газеті «Струна», і журналістка Юлія Найда, у якої це взагалі перша публікація віршів...
Продовжується передплата на газету «Світ-інфо» на 2023 рік, яку ведуть поштові відділення і листоноші області. Передплатна ціна мінімальна і незмінна: 16 гривень на місяць. Триватиме передплата ще два тижні. То ж читачам треба не баритися: нинішнім продовжити передплату, новим – її оформити.
Новий номер – на сайті газети, де розміщені і всі її номери за понад 10 з половиною років її виходу.
На цьому ж сайті і обласна літературно-мистецька газета «Струна», яку теж видає редактор «Світ-інфо». Обидві газети можна придбати в Чернігівському культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» (вул, Шевченка, 9).

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?