Видворені з США російські дипломати відмовилися від польоту економ-класом

Російські дипломати, виселені з США, поскаржилися на неможливість в найближчі дні повернутися на батьківщину  — вони не бажають користуватися економ-класом, пише «Московський комсомолець».

Джерело агентства «Інтерфакс» раніше заявило, що дипломатичні працівники не можуть вилетіти з США до настання Нового року — за його словами, зустрічати свято їм доведеться в літаку, оскільки летіти потрібно буде через Нью-Йорк.

Насправді в продажу є і прямі рейси з Вашингтона до Москви з пересадками, які передбачають політ в економ-класі. Зокрема, найдешевший варіант — дістатися до Росії за 34 тисячі рублів протягом 14 годин з пересадкою в Брюсселі. Існують і більш швидкі варіанти. Видання зазначає, що ігнорування дипломатами цих способів дістатися до Росії говорить лише про небажання летіти економ-класом.

Напередодні стало відомо, що влада США вирішила вислати 35 російських дипломатів і припинити використання росіянами двох об'єктів в Нью-Йорку і Меріленді. За словами представників Вашингтона, це стало відповіддю на «утиски американських дипломатів в Росії».

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?