Вибори відбудуться на Донбасі − Україні кранти, − російський опозиціонер

Російський опозиціонер Константин Боровий переконаний, що Україні не варто домовлятися із терористами Путіна про проведення виборів на окупованих територіях Донбасу тому, що після них Путін піде далі і захоче зміни вищого керівництва країни.

На думку опозиціонера, «Путін і відверті бандити починають вимагати від української влади визнання їх як політичної сили», а з терористами переговори не ведуть, лише домовляються про обмін заручниками.

Боровий переконаний, що після Мінську-1 та Мінську -2 весь світ переконається, що не було ніякої переговорної сторони, а були звичайні терористи, бандити, які «захоплюють літаки та торгові центри», тільки у випадку з Україною вони вимагають зміни до Конституції. Опозиціонер закликає українських дипломатів більше не вдаватись до фатальної помилки, адже домовитись із терористами неможливо.

«Це була помилка, яку треба виправляти. Особливо зараз, коли в Україні є армія, є національно орієнтовані дипломати. Продовжувати цю комедію і блазнювання не можна. Путін і відверті бандити починають вимагати від української влади визнання їх як політичної сили. У цих умовах потрібно зробити тільки одне – виходити з цього переговорного процесу. Незважаючи навіть на можливий тиск з боку Штатів і ЄС.», – пояснив Боровий для видання apostrophe.com.ua.

Опозиціонер переконаний, що вищому керівництву України не вистачає політичної волі, щоб сформувати свою позицію і вийти із переговорів, а по-іншому «завтра вони будуть вимагати нових виборів президента». У ситуації, яка склалась, Боровий звинувачує українську дипломатію та недалекоглядне керівництво, яким керують українські олігархи.

Джерело

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?