Ветерани «Десни» — чемпіони Першого Кубку України з футзалу

Футбольна Чернігівщина — перша в Україні! Саме так можна сказати про досягнення команди «Ветеран «Десна» з Чернігова, яку ось уже багато років очолює незмінний капітан Володимир Стоян.

Тричі володарі золотих медалей Чемпіонату України з футзалу серед команд ветеранів 65 років і старші цьогоріч стали першими володарями Кубку України з футзалу серед ветеранів 65+.

Змагання Першого Кубку України з футзалу, які проходили 3-5 листопада цього року, приймала Черкащина. Наші земляки зустрічалися зі своїми суперниками із Запоріжжя, Черкас, Умані Черкаської області, Зеленодольська з Дніпропетровщини.

У своїй групі команда Володимира Стояна впевнено перемогла усіх своїх суперників та з легкістю дісталася півфіналу змагань. У півфіналі чернігівська команда зустрічалася з командою із Зеленодольська.

Впевнено обігравши представників Дніпропетровщини, ветерани сіверського краю вдруге зустрілися з командою Умані, яка, в свою чергу, у півфіналі обіграла команду з Харкова.

Цікавим, запеклим і переможним для чернігівців став фінальний матч. З рахунком 5:2 команда «Ветеран «Десна» обіграла своїх суперників з Умані, отримавши золоті нагороди переможців та відкривши історію чернігівських перемог у Кубку України з футзалу серед ветеранів 65 і старші.

Чернігівська обласна асоціація футболу, яка завжди підтримувала і підтримує команду Володимира Стояна, від імені усієї футбольної громади Чернігівщини вітає гравців команди «Ветеран «Десна» Чернігів з впевненою перемогою у Першому Кубку України з футзалу серед ветеранів 65+!

Щиро вітаємо з перемогою Володимира Стояна (67 років), Валерія Свєшнікова (68 років), Сергія Москаленка (65), Ігоря Ментюкова (65), Анатолія Осавальчука (69), Володимира Лобанова (67), Петра Шевченка (67) та Анатолія Бегояна(75)!

Володимир Стоян

До речі, Ігор Ментюков отримав титул «Кращого бомбардира» турніру, а Валерій Свєшніков і Сергій Москаленко визнані кращими гравцями нашої команди.

Оксана Онищенко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?