Великодній триденний ярмарок триває на Ремзаводі у Чернігові

На Ремзаводі у Чернігові триває Великодній ярмарок. Саме в ці дні тут пропонують чернігівцям смачні паски Торгового Дому «МАРСЕ» з Ніжина.
А взагалі, на ринку «Ремзавод» представлені виробники з різних куточків Чернігівщини – Ніжин, Ріпки, Городня, Семенівка, Чернігів та Чернігівський район. Приємно дивують ціни та асортимент продукції. Ярмарок користується популярністю не лише серед мешканців мікрорайону, сюди приїжджають на закупки люди з різних куточків Чернігова.
Чимала кількість підприємців, як виявилось, перейшли сюди працювати з Центрального ринку та Ниви. А оскільки оренда для бізнесу тут прийнятна, то і ціни відповідно менші, що вигідно покупцю.
Частина підприємців, які користуються стаціонарними кіосками, працюють за прямими договорами з КП «Паркування та ринок» Чернігівської міської ради. Інша частина платить касовий збір контролеру. Всі гроші йдуть в міський бюджет Чернігова. Платять порівняно небагато. Так, приміром підприємниця, яка вже шість років торгує рибою у пристосованому павільйоні, сплачує всього шість тисяч гривень оренди за сам павільйон, холодильник, кондиціонер та світло. Умови прийнятні та вигідні для бізнесу і покупців, а комунальне підприємство ще й наповнює бюджет.
Вся продукція, перед тим як потрапити на прилавок, проходить лабораторні дослідження ветеринарної служби. За словами лаборанта, тільки після того як підприємець отримає необхідну довідку, що засвідчує якість, його продукція опиняється на прилавку.
Слідкує за порядком на ярмарку контролер Олена Тараненко.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?