Укрпошта надаватиме послуги навіть при відсутності електрики

Більшість послуг Укрпошта буде надавати незалежно від графіків відключення світла. Клієнти зможуть отримати пенсійні та інші виплати, оформити всі види відправлень, отримати посилку, оформити передплату на періодичні видання, купити товари, оплатити комунальні послуги, здійснити поштові грошові перекази в межах України.

«Досвід Укрпошти працювати в умовах відсутності автоматизації став зараз нашою сильною стороною: в Укрпошти збереглися алгоритми роботи «на папірцях», нам просто потрібно до них повернутися на випадок, якщо відділення поштового зв’язку довгий час будуть без світла. Головне, що мають знати наші клієнти – Укрпошта буде працювати і надавати послуги і зі світлом, і без», — прокоментував генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

Щоб усі відділення поштового зв’язку могли будь-коли приймати платежі, Укрпошта для більшості платежів ввела єдиний тариф у розмірі 10 грн незалежно від суми платежу замість комісійного відсотку від суми.

В умовах відсутності електроенергії відділення Укрпошти не зможуть здійснювати еквайрингові операції – поповнення карткового рахунку, зняття готівки з картки, прийом безготівкової оплати. Проте такі послуги, як переказ з картки на картку та грошові перекази з картки додому або з картки до відділення можна здійснити на сайті Укрпошти.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?