«Український народ і культура приголомшливої ​​краси!» — Валентин Гафт

?????????«Я противник жахливої, нещадної війни, яка йде в Україні. Те, що зараз відбувається між Україною і Росією — це знищення нашого майбутнього.

Важко буде повернутися до того часу, коли ми один одним захоплювалися. Це прикро. Тим більше, що український народ і культура приголомшливої ​​краси. Як співають в Україні, як відчувають музику!»- сказав недавно в одному із інтерв`ю відомий російський актор театру і кіно Валентин Гафт.

Валентин Гафт — один з небагатьох, хто потрапив до «білого списку» діячів культури, які засуджують російську агресію, анексію Криму і підтримують територіальну цілісність України. Однак сам актор вважає, що куди цікавіше опинитися в чорному списку. Хоча загалом розмежування на чорних і білих він вважає безглуздою дурницею.
«Я — в «білому списку», яке щастя! Нехай навіть у мене вільний в'їзд в Україну, я не збираюся туди їхати. Вже краще нехай запишуть мене в «чорний список». У цьому списку сьогодні виявитися цікавіше», — підкреслив актор.
Незважаючи на все, актор підтримує український народ і виступає проти нещадної війни, яка розгорілася між братніми народами. За його словами, тепер буде дуже складно відновити дружні стосунки.

Джерело

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?