Український гурт презентував  пісню про тих, хто розлучається через війну

Український гурт MILLYARD презентував нову пісню «За Десною», яка змусить відчути справжнє весняне пробудження. Дана робота — це захоплюючий коктейль українського етно та сучасного року із глибоким змістом, що стосується актуальних тем.

Як стверджують учасники гурту, це сучасне бачення веснянки, при цьому слова пісні авторські, що відрізняється від більшості сучасних веснянок, які основані на народних мотивах. Головним меседжем пісні «За Десною» стала тема туги за власним домом, спричинена війною, яка змусила залишити свої домівки і розлучила тисячі людей.«За десною» - це історія двох людей, які змушені розлучитися через війну. Пісня стає втіленням надії на зустріч та перемогу.

«На жаль, ми живемо в час, коли суворі обставини розлучають нас із близькими людьми і змушують страждати. Але, не дивлячись на весь тягар та складність, ми знаходимо в собі внутрішню енергію, яка дає нам сили жити далі та вірити, що всі українці повернуться додому незабаром. Саме тому наша пісня не про тугу, а про нашу потужну силу та витримку, якою нас обдарувала рідна земля», — розповідає автор пісні та фронтвумен гурту Анастасія Ткана.

 В підтримку пісні колектив відзняв колоритний відеоряд із прекрасними краєвидами Полтавщини, саме там, де проживав останні 400 років рід Євгена Наумова, засновника гурту MILLYARD.

За словами Євгена, в дитинстві він провів багато часу у цій прекрасній місцині.

У відео можна також побачити зруйновану і понівечену церкву, але при цьому велич і міцність святої споруди збережена і по наш час. Тому команда взяла за основу саме дану локацію, щоб показати таким чином, що як би ворог не руйнував нашу Україну, її велич та славу неможливо стерти з лиця землі.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?