У Чернігові вшанували пам'ять загиблих воїнів-десантників 

07Хвилиною мовчання, священною панахидою, квітами та військовими почестями вшанували у Чернігові пам'ять загиблих воїнів-десантників.  Урочистості відбулися з нагоди відзначення Дня високомобільних десантних військ Збройних Сил України.

До  пам’ятника загиблим воїнам-афганцям прийшли колишні й теперішні воїни-десантники та члени їх родин,  керівники області та міста, щоб вклонитися подвигам воїнів в Афганістані та в час проведення антитерористичної операції.

06Під час  заходів відбулось урочисте проходження вулицями обласного центру у супроводі військового оркестру, до якого долучилась колонна учасників бойових дій та членів сімей загиблих воїнів. Водночас стартував «Мотопробіг пам’яті», учасники якого доставили вінки та квіти до меморіалу Слави в пониззі Болдіних гір у Чернігові.

04Під звуки військового духового оркестру крокували офіцери управління оперативного командування «Північ», військовослужбовці Державного науково-випробувального центру, 407-го військового госпіталю та інші.

03Завершились урочистості святковим концертом та врученням державних нагород військовослужбовцям та родинам загиблих воїнів та бійців добровольчих батальйонів під час антитерористичної операції на Сході нашої країни.

Григорій Мазур, підполковник

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?