У Чернігові відкрили футбольний сезон 2023. Відео

Футбольний сезон на Чернігівщині розпочався 4 березня. І, як завжди, першими на старт вийшли ветерани – учасники Чемпіонату з міні-футболу на підтримку Збройних Сил України.

Війна внесла свої корективи й у цьогорічний футбольний сезон, що вплинуло на кількісний склад учасників Чемпіонату. З різних причин не змогли прибути на змагання футболісти з Новгород-Сіверського, Прилук, Бахмача, які виявили бажання взяти участь у суперництвах.

Незважаючи на невелику кількість учасників, на футбольному майданчику СДЮШОР з футболу «Юність» точилася запекла боротьба за нагороди. З великим бажанням, самовідданістю улюбленій грі, емоціями, що іноді били через край, на поле вийшли команди ветеранів 45 років і старші «Ветеран» Сираї, «Антей» Чернігів, «Ветеран» Городня-Сновськ, «Десна» Чернігів.

Гравці, не шкодуючи себе, вели безкомпромісну боротьбу, демонструючи майстерність володіння м’ячем. 61 раз вражав футбольний м’яч ворота суперників.

«Кращим бомбардиром» Чемпіонату став гравець команди «Ветеран» Сираї Сергій Буянов, який виконав 5 вдалих «пострілів» по воротах суперника.

«Кращим нападником» турніру став чернігівець Сергій Чесноков – гравець команди «Антей».

Краще всіх допомагав своєму голкіперу захищати ворота Віталій Грабовець, гравець команди «Ветеран» Городня-Сновськ, який отримав звання «Кращий захисник».

«Кращим воротарем» змагань став гравець чернігівської команди «Десна» Віктор Режигайло.

Бронзовими призерами сьогоднішніх змагань стали футболісти команди «Антей» Чернігів.

Срібні нагороди отримали ветерани футболу з команди «Десна» Чернігів, які за рахунок більшої кількості забитих м’ячів випередили своїх чернігівських колег.

А перше місце першого футбольного турніру на Чернігівщині сезону 2023 року посіли гравці команди «Ветеран» Сираї, які здобули перемогу у всіх матчах, підтвердивши свою високу майстерність.

З вітальним словом до учасників Чемпіонату звернувся голова Чернігівської обласної асоціації футболу Геннадій Прокопович, який разом з першим заступником голови ЧОАФ Анатолієм Свистуном та головою обласної асоціації ветеранського футболу Юрієм Грузновим вручив заслужені нагороди учасникам змагань.

Як і минулого року, 50 % коштів заявочних внесків будуть перераховані Збройним Силам України.

Оксана Онищенко

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?