Серед білого дня водія автівки викрали й жорстоко побили

Ще 21 квітня цього року автобус із прихильниками Руху «Справедливість», які їхали на зустріч із Наливайченком,  зупинили невідомі та не пустили до Козельця, перекривши кількома автомобілями трасу з боку Чернігова. Коли люди вийшли з автобуса і почали йти на зустріч з політиком пішки, автомобілі, два джипи почали їх переслідувати, чоловіки спортивною статури, які їхали в авто, погрожували людям. Водія невідомі затягли в свою машину, відібрали паспорт, вивезли за межі Козельця, викинули з машини і побили. За інформацією начальника Козелецького відділу поліції, в інциденті брав активну участь колишній співробітник міліції, який не пройшов переатестацію в поліцію.

Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» у Чернігівській області тримає під контролем хід розслідування кримінального провадження по факту побиття свого волонтера з Чернігова Данила Дубініна.

«Ми доб'ємося справедливого покарання тих, хто серед білого дня залякували людей, які їхали до Козельця на зустріч з нашим лідером Валентином Наливайченком, а потім викрали і побили чоловіка, який був за кермом автівки. Такі їхні дії говорять лише про одне: хтоcь нас дуже боїться. І правильно робить! І буде боятися ще більше. Бо ми нікому не дозволимо залякувати та бити наших активістів та членів партії безнаказанно!» – зазначив керівник Секретаріату Руху В. Наливайченка «Справедливість» Руслан Колєсніков. На своїй сторінці у фейсбук він розмістив відповідь Національної поліції у Чернігівській області щодо ходу розслідування по справі пана Данила.

Справедливість2

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?