Семен Семенченко відвідав Чернігів

Семенченко20 жовтня Чернігів відвідав народний депутат України, 1-й заступник голови Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки та оборони, командир 2-го батальйону спеціального призначення «Донбас» Семен Семенченко.

Робочий візит нардепа був насичений зустрічами з різними соціальними верствами населення.

Семенченко 5

Семенченко 7Семен Семенченко разом з кандидатом на посаду міського голови Чернігова Володимиром Зубом зустрілися з робочим колективом Українського товариства глухих, де основними темами обговорення стали: відсутність держ замовлень на виготовлення спец одягу та необхідність організації централізованого медичного огляду для глухонімих.

Семенченко 2

Семенченко 4Окрім цього вчора відкрився Волонтерський Центр "Об'єднання «Самопоміч», де буде проходити навчання людей пенсійного віку компютерної грамотності та надаватиметься безкоштовна юридична консультація. Семен Семенченко та Володимир Зуб перевірили готовність центру до роботи та поспіскувались з першими учнями літнього віку.

Семенченко 6Завершенням робочого дня стала продуктивна зустріч народного депутата Семена Семенченка та кандидата в мери Володимира Зуба з працівниками гіпермаркету «ВЕНА», де більше 100 молодих та активних людей змогли отримати відповіді на всі важливі для них питання.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?