Що принесе природа Україні у середу

27 липня в Україні очікується мінлива хмарність. Практично на всій території країни переважатиме суха погода, інофрмує Sinoptik.ua. У західних, місцями в північних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу, подекуди з грозою. Температура повітря вночі становитиме +12...+23 градуси, вдень +23...+32. Вітер змінний, переважно східний, північний, північно-східний, південний і південно-східний, 1-5 м/с.

У північних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. У Сумській області висока ймовірність дощу. Вночі температура повітря складе +17...+21 градус, удень – від +27 до +30. Вітер східний та північно-східний, 2-4 м/с.

У південних областях – сонячна погода. У регіоні переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +18...+22 градуси, вдень повітря прогріється до +28...+32. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-5 м/с.

У Криму – мінлива хмарність, на півострові опадів не передбачається. У Севастополі можливий дощ з грозою. Уночі температура повітря складе +19...+23 градуси. Денна температура повітря буде коливатися від +29 до +32. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-6 м/с.

У східних областях очікується мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Уночі до +16...+19 градусів, денна температура повітря складе +27...+30. Вітер північний і північно-східний, 1-3 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями. На більшій частині регіону очікується переважно дощова погода з грозою. Температура повітря вночі знизиться до +12...+18 градусів, удень стовпчики термометрів покажуть +23...+30. Вітер північний, східний та північно-східний, 1-3 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями, у регіоні вдень та ввечері йтиме дощ з грозою. Температура повітря вночі до +16, вдень – до +28 градусів. Вітер південний, східний, південно-східний та північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні без опадів. Уночі стовпчики термометрів покажуть +17...+20 градусів, удень – від +28 до +30. Вітер східний та північно-східний, 1-4 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на середу

27 липня в Чернігівській області буде мінлива хмарність. У Чернігові, Щорсі, Городні, Семенівці, Бобровиці, Борзні, Сосниці, Острі, Ніжині, Прилуках очікується суха погода за даними Sinoptik.ua. Уночі температура становитиме до +16…+18 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +29…+30. Вітер північний і північно-східний, 1-3 м/с. У другій половині тижня прогнозується хмарна погода з проясненнями, місцями – дощ з грозою.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?