Що приготувала для України природа на вихідні?

23 квітня в Україні очікується хмарна погода з проясненнями. Майже на всій території країни в неділю можливий невеликий дощ, інколи зі снігом. У неділю в північних областях опадів не передбачається, за даними Sinoptik.ua. Температура повітря вночі становитиме -4...+6 градусів, удень +4...+13. Вітер змінний, переважно західний, південний, південно-західний, північний та північно-західний, 1-8 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні  неділю буде суха погода. Вночі від 0 до +5 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться в межах +8...+11. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 2-8 м/с.

У південних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У неділю в регіоні буде переважно дощова погода. Вночі від -2 до +5 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +9...+13. Вітер південно-західний, західний, північно-західний та південний, 1-7 м/с.

У Криму хмарна погода з проясненнями. На півострові буде дощова погода. У Феодосії без опадів. Температура повітря вночі в межах +1...+6 градусів, удень – до +7...+13. Вітер південних, західних, північно-західних, північних та південно-західних напрямів, 1-8 м/с.

У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У неділю в регіоні можливий невеликий дощ. Температура вночі 0...+6 градусів. Денна температура повітря становитиме +7...+12 градусів. Вітер західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-8 м/с.

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У неділю в регіоні буде дощова погода. Температура повітря вночі до -4...+5 градусів, удень +4...+13. Вітер південний, західний, південно-західний, північний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У неділю можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі від -1 до +6, удень – від +9 до +12 градусів. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-4 м/с.

У центральних областях – хмарна погода з проясненнями. У неділю в регіоні висока ймовірність дощу. Вночі стовпчики термометрів покажуть -1...+6 градусів, удень +8...+12. Вітер західних, північних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-7 м/с.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?