Що очікується у четвер в Україні 

21 липня в Україні очікується мінлива хмарність. На більшій частині країни прогнозується суха погода, інформує Sinoptik.ua.

У північних і центральних областях можливий невеликий дощ. Температура повітря вночі становитиме +8...+21 градус, удень +19...+29. Вітер змінних напрямків, переважно західних, південно-західних, північних і північно-західних, 1-7 м/с.

У північних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні буде переважати дощова погода. Вночі повітря охолодитися до +11...+13 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +15...+22. Вітер західний та південно-західний, 2-7 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +13...+21 градус, удень повітря прогріється до +23...+28. Вітер північний, західний і північно-західний, 1-5 м/с. У Криму очікується сонячна погода. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +16...+21 градус. Денна коливатиметься від +26 до +29. Вітер північний, західний і північно-західний, 2-7 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі до +14...+19 градусів, денна температура повітря складе +23...+26. Вітер західних, північно-західних і південно-західних напрямків, 1-5 м/с

У західних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +8...+14 градусів, удень підніметься до +19...+24. Вітер західних, північних і північно-західних напрямків, 1-4 м/с. У Карпатах – сонячна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +10, удень до +22 градусів. Вітер переважно північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні висока ймовірність дощу. У Кіровоградській області опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +12...+14 градусів, удень – від +18 до +24. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 1-5 м/с.

Погода в Чернігові та Чернігівській області на четвер

21 липня в Чернігівській області збережеться хмарна погода з прояненнями. У Чернігові, Семенівці, Щорсі, Городні, Ніжині, Сосниці, Прилуках, Борзні, Бобровиці, Острі висока ймовірність дощу за даними Sinoptik.ua. Уночі очікується до +12…+13 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +15…+19. Вітер південний, західний і південно-західний, 2-5 м/с. У кінці тижня встановиться мінлива хмарність, місцями – дощ.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?