Російські загарбники розбомбили у Чернігові могили Героїв

Рашисти не тільки скидали бомби та обстрілювали ракетами житлові квартали, об'єкти інфраструктури міста, а й зруйнували могили бійців, які віддали життя у боях за Україну.

На міському кладовищі «Яцево» поховані бійці АТО/ООС.

Ніколи в 21-му столітті не було ще такого варварського відношення до «братського» народу, яке ми відчули з боку орків. Бомбили, вбивали, нищили нас, українців, ґвалтували наших дівчат, знущались над нашими людьми похилого віку, розстрілювали зв’язаних і беззбройних. Знищували будинки, музеї, бібліотеки, церкви, історичні пам’ятки, лікарні, пологові будинки… Взялися й за могили та пам'ятники. І те, що зробили нелюди російські — найбільша і найстрашніша трагедія серед інших. Цьому немає пробачення!

«На жаль, зараз могили наших захисників мають саме такий вигляд. Але, нічого страшного, ми відбудуємо. А пам'ять про наших Героїв у наших серцях», – зазначив автор відео.

Зазначимо, що розтрощена капличка побудована у 2018 році на честь пам’яті воїнів, полеглих за Україну в російсько-українській війні.

У впорядкованому кварталі поховань воїнів АТО/ООС на  території Яцево спочиває вже 60 наших земляків, які ціною власного життя відстоювали незалежність та територіальну цілісність на сході України.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?