Про річницю Майдану та уроки українсько-російської історії

Вийшов 217-й номер Чернігівської обласної газети «Світ-інфо» за 17 лютого, яку видає її засновник і редактор Петро Антоненко.

Публікація «Майдан – через 8 років» присвячені річниці переможного і водночас трагічного завершення майдану в лютому 2014 року.

«Початок (не) братської колонізації» – публікація про те, як після Переяславської ради Московія за кілька десятиліть окупувала Гетьманську Україну. «Кордони Поділу. Українські землі, які Росія не подарувала Україні» – газета завершує почате в попередніх номерах дослідження, як Росія, і за імперії, і за радянської влади, відібрала в України чималі наші етнічні території.

Розвінчання тоталітарного комуністичного режиму СРСР – тема публікації «Харків-Генуя: цифри на експорт».

Вміщена публікація про відзначення 10-річного ювілею газети в Чернігівській центральній міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського, а також вітання газеті з її ювілеєм від читачів в Україні і за кордоном.

В номері чергові публікації просвітницького проєкту «Батурин – Гетьманська столиця», також події в області, Україні і світі, літературно-мистецька панорама, гумор, у світі цікавого, корисні поради.

Газету можна придбати в Чернігівському культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо» (вул, Шевченка, 9).

Продовжується передплата на газету «Світ-інфо» на на 2022 рік, яку ведуть всі поштові відділення і листоноші області.

Новий номер – на сайті газети, або безпосередньо тут СВІТ-ІНФО №217

Відеопублікація про відзначення 10-річного ювілею газети в Чернігівській центральній міській бібліотеці ім. М. Коцюбинського — з'явиться у нашому виданні 20.02.2022 р.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?