ООН і єврейські організації США засудили рішення Трампа щодо біженців

Агентство ООН у справах біженців і Міжнародна організація міграції закликали президента США Дональда Трампа продовжувати приймати біженців, що рятуються від війни та переслідування.

Дональд Трамп наказав припинити приймати біженців протягом чотирьох місяців. Він також на 90 днів заборонив в'їзд громадян Сирії, Іраку, Ірану, Судану, Лівії, Сомалі і Йемену. Одночасно президент США заявив про готовність надавати допомогу сирійським християнам.

Як повідомило інформаційне агентство Reuters, на думку ООН, ніколи ще необхідність надати біженцям притулок не стояла так гостро, як сьогодні. Представники ООН заявили, що всі біженці заслуговують на рівний прийом, незалежно від їх етнічного походження чи віросповідання.

Агентства ООН сподіваються на те, що США продовжать проводити свою традиційну політику щодо захисту людей, які втекли із зони бойових дій.

Кілька єврейських організацій США виступили із засудженням рішення американського лідера і закликали не робити різниці між різними групами біженців.

Крім цього, нове рішення Дональда Трампа вже розкритикували уряди Франції та Німеччини.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?