Названо реальний спосіб повернення Києву захоплених Кремлем територій

Народний депутат України, голова Меджлісу кримсько-татарського народу Рефат Чубаров переконаний, що міжнародні санкції проти Росії недостатні для повернення анексованого півострова під юрисдикцію Києва та неухильного виконання Москвою всіх норм міжнародного права.

Про це він заявив у Верховній Раді, повідомляє прес-служба партії «Блок Петра Порошенка», пише «Діалог.UA». Чубаров зауважив, що антиросійські санкції діють, але їх недостатньо для того, щоб змусити господаря Кремля виконати вимоги України і Заходу. Політик пропонує ввести ембарго на енергоносії, що видобуваються на території РФ, і відключити Росію від банківської системи Swift. На думку парламентарія, президента РФ Володимира Путіна можна примусити сісти за стіл переговорів тільки наявністю великої загрози для нього особисто.

"Путін не може покинути Крим, так як для нього це не тільки політична, але і, можливо, фізична смерть. Тому ще раз підкреслюю, має бути ще більша загроза, а ця ще найбільша загроза — це розпад Росії. Отже, Захід повинен змусити Росію піти з Криму перед загрозою ще більших для них загроз ", — підкреслив Рефат Чубаров.

Раніше глава Меджлісу попередив про серйозну битву за Крим: Росія не віддасть мілітаризований півострів і буде триматися за цю територію до останнього. Тим часом на включеному півострові мирні жителі знаходяться в стані постійного страху.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?