Наукова конференція з модернізації військової техніки

арміяУ Чернігові вивчатимуть питання як краще модернізувати військову техніку в сучасних умовах.

17-18 вересня 2015 року Державний науково-випробувальний центр Збройних Сил України за підтримки Чернігівської обласної державної адміністрації, Чернігівської обласної ради, Чернігівської міської ради проводить 15-ту науково-технічну конференцію “Створення та модернізація озброєння і військової техніки в сучасних умовах”. Участь у заході беруть понад 100 оборонних підприємств України.

Пленарне засідання науково-технічної конференції відбудеться у будівлі Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою 17.09.2015 о 10.00. Реєстрація учасників починається о 09.00.

Виставка озброєння на техніки, яка випробовується для силових структур держави розпочнеться  о 9.15 17.09.2015.

Довідково

Метою конференції є оцінка сучасного стану робіт щодо створення та модернізації озброєння та військової техніки (ОВТ), відпрацювання пропозицій по подальшим напрямам та шляхам вирішення проблемних питань, а також обговорення результатів виконання Рішень науково-практичних семінарів щодо визначення можливості залучення підприємств Чернігівської області до виробництва та імпортозаміщення продукції за напрямом ОВТ.
У роботі конференції беруть участь представники Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, Командувань видів  Збройних Сил України, силових міністерств та відомств України, Державного концерну “Укроборонпром”, науково-дослідних установ, вищих навчальних закладів, підприємств промисловості України, громадських організацій та інші.
За тематикою конференції планується обговорення широкого спектру актуальних тем, зокрема:
- розробка та модернізація озброєння і військової техніки, актуальні проблеми випробувань і сертифікації;
- засоби забезпечення пошуково-рятувальних, десантних та спеціальних операцій: створення, розвиток, випробування і експлуатація;
- засоби інформаційно-вимірювального забезпечення випробувань озброєння і військової техніки;
- створення, випробування і експлуатація засобів ураження та систем управління зброєю;
- автоматизовані системи управління, бортове обладнання, радіотехнічні та радіолокаційні комплекси;
- створення, розвиток та застосування безпілотних авіаційних комплексів та тренажерних систем;
- випробування вимірювальних систем, метрологічна експертиза та метрологічне забезпечення випробувань озброєння і військової техніки.
За підсумками роботи науково-технічної конференції планується ухвалити Рішення, у якому визначити стан робіт щодо створення та модернізації озброєння і військової техніки, пропозиції по подальшим напрямкам та шляхам вирішення проблемних питань.

Акредитація відбувається у Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони

України до 18.00 16.09.2015 за телефонами (098) 375-25-80, (093) 428-99-67 

Вадим МИСНИК

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?