На свято Дня міста до Чернігова прибули делегації з міст-побратимів

Чернігів відзначає День міста. На заходи прибули представники міст-побратимів з чотирьох країн. Через російську військову агресію жодного міста-побратима з Росії, звичайно, у Чернігова відтепер не має, а отже й делегації – жодної.

Для участі в урочистих заходах з нагоди відзначення Дня міста Чернігів очікує приїзду офіційних делегацій з міст-партнерів – м. Меммінген (Німеччина), Тарнобжег (Польща), Петах-Тіква (Ізраїль), Огре (Республіка Латвія), Гомель (Республіка Беларусь).

Запрошені також офіційні особи з українських міст, серед яких Ніжин, Прилуки, Новгород-Сіверський, Житомир, Суми, Славутич, Київ (Товариство «Чернігівське земляцтво в Києві).

Сьогодні, 23 вересня, о 16.00 у Чернігівській міській раді відбудеться урочиста зустріч Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка з делегатами різних міст.

Місце проведення зустрічі – зал засідань Чернігівської міської ради.

Хто хоче бути в курсі цих подій, зможуть перейти за цим посиланням на офіційний веб-портал міської ради та самі побачити й почути все, що відбуватиметься під час зустрічі (у форматі он-лайн).

Крім того, цього дня на Алеї Героїв у Чернігові відбудуться:

16.00 — 18.00 — Виставка художніх робіт учнів за результатами Дев’ятого міжрегіонального живописного конкурсу-пленеру «Легенди та міфи Чернігова»

16.00 — 18.00 — Активності до Дня міста від дитячого парку святкування днів народження «Дитяча Планета»

16.00 — 19.00 - Концерт учнів шкіл естетичного виховання «В твоє майбутнє віримо, Україно»

16.00 — 19.00 - Виставка-ярмарок народних майстрів декоративно-ужиткового мистецтва, закладів, підприємств м. Чернігова, робота фуд-зони.

16.00 — 22. 00 — Фестиваль вуличної їжі

17.00 — Концертна програма мистецького проекту «Старовинна музика в стародавньому місті»

17.00 — 18.00 — Відкриття Шостого міжнародного фестивалю-конкурсу хореографічного і вокального мистецтва «Яскрава країна» – в Чернігові – 2016»

17.40 — 18.00 - Урочистий марш та виступ турецького військово-історичного оркестру «Mehter» (від Катерининської церкви до малої міської сцени)

18.00 — 21.00 — Урочисте відкриття Малої міської сцени (привітання міського голови, виступ Одеського муніципального духового оркестру (пісні Утьосова), концертна програма до Дня міста

18.00 — Фестиваль бойових мистецтв (міський Палац культури (вул. Івана Мазепи, 23)

20.00 — 21.00 — Концерт учасників Шостого міжнародного фестивалю-конкурсу хореографічного і вокального мистецтва «Яскрава країна» – в Чернігові – 2016».

Запрошуємо до участі всіх чернігівців та гостей міста!

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?