На Чернігівщині продовжують відновлювати мости

У Чернігівському районі на дорозі М-01 Київ-Чернігів-Нові Яриловичі завершені роботи з відновлення проїзду через один з невеликих мостів, що були зруйновані в ході бойових дій на Чернігівщині. Проведений демонтаж залишків розбитої конструкції штучної споруди. Влаштована водопропускна труба та збудована тимчасова об'їзна дорога.

Цього тижня працівники Служби автомобільних шляхів працюють на цій же дорозі на ще одному пошкодженому мосту у Чернігівському районі.
Водночас проводяться роботи з прибирання траси М-01 після розмінування територій. Наразі прибрано 45 кілометрів. Проводиться також ремонт металевого бар'єрного огородження.
Більше місяця на Чернігівщині йшли бої. Частина області була окупована, ворог блокував місто Чернігів та руйнував інфраструктуру. Чи не найбільше постраждала дорога М-01 Київ — Чернігів — Нові Яриловичі — головна транспортна артерія Чернігівщини, де були активні обстріли та зруйновані два великих мости через Десну.
💥В результаті бойових дій пошкоджено 626 км державних доріг та 20 мостів. Наразі дорожники відновили проїзд біля 6 зруйнованих споруд у Чернігівському районі, ще на трьох працюють цього тижня.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?