На Чернігівщині через кордон збільшився потік транспорту та людей

З 5 липня по 12 липня 2021 року на Чернігівщині через державний кордон України у встановленому порядку пропущено 16.8 тис. осіб та 6.9 тис. транспортних засобів.

Таким чином за добу зафіксовано збільшення кількості пропущених через державний кордон громадян на 7% та збільшення кількості пропущених через державний кордон транспортних засобів на 8%.

На ділянці Чернігівського прикордонного загону функціонує 3 пункти пропуску через державний кордон України: міжнародний автомобільний пункт пропуску «Сеньківка», міжнародний автомобільний пункт пропуску «Нові Яриловичі», міжнародний автомобільний пункт пропуску «Славутич».

Тестування на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 в пунктах пропуску проведено у 1655 осіб. Осіб з позитивним результатом експрес-тестування не виявлено.

Пропущено за наявності ПЛР-тестів 2.4 тис. осіб.

Не пропущено через державний кордон 27 осіб.

До адміністративної відповідальності з прикордонних питань притягнуто 18 осіб, яких оштрафовано на 8.9 тис. гривень та у 9 випадках для прийняття правового рішення матеріали направлено до суду.

В пунктах пропуску 42 іноземцям вручено 42 постанови про накладення адміністративного стягнення за порушення у сфері безпеки дорожнього руху, зафіксованого в автоматичному режимі на території України.

Галина Шеховцова

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?