Ляшко не хоче, щоб бізнесмен очолював Чернігівську ОДА

ЛяшкоКабінет міністрів не заперечив Президенту у його пропозиції щодо призначення на посаду голови Чернігівської облдержадміністрації народного депутата України Валерія Куліча, який балотувався до Верховної Ради по 205 округу (м. Чернігів) від політичної партії «Блок Петра Порошенка».

Народний депутат України Олег Ляшко, лідер Радикальної партії, різко виступив проти такого призначення. За його словами, призначати керівниками на такі важливі посади відвертих бізнесменів, які не користуються повагою і авторитетом серед мешканців — безвідповідальна політика.

Як зазначив Олег Ляшко, ці кадрові призначення — помилки президента, як і у випадку з Гелетеєм, Гонтаревою і Муженком, які можуть дорого коштувати державі.

Відповідаючи на запитання журналіста телеканалу «112» (25 березня, 17 год 45 хв) про призначення керівників прифронтових областей і, зокрема, і в Чернігівській області, політик зазначив:

− Президент хоче поставити головою Чернігівської облдержадміністрації Валерія Куліча − ставленика олігарха Владислава Атрошенка… Хіба це нормально, коли на такі посади влада призначає представників олігархії? Брати на такі високі посади бізнесменів – це безвідповідальність органів влади. Державна посада не може використовуватися для вирішення бізнес-інтересів.

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?