Лазня на колесах − для воїнів АТО

Лазня АТО 3«На сході нашої країни триває антитерористична операція. Весь цей час лісівники Сіверського краю допомагають Українській армії. Вони відправляють захисникам Вітчизни автотранспорт (десятки одиниць техніки ), деревину для бліндажів, продукти та одяг. Та не забули й про лазню», — сказав начальник Чернігівського ОУЛМГ Андрій Пивовар.

Ця подія відбулася 7 серпня в автопідприємстві ДП «Чернігівське лісове господарство». В ній також взяли участь головний лісничий Юрій Пономаренко ( він на прохання бійців поклав до лазні березові віники), директор лісгоспу Сергій Мотрич та головний механік Євген Мамедов.

Лазня 2 АТО…Якось головний інженер Чернігівського ОУЛМГ Олександр Кириченко побачив по місцевому телебаченню сюжет про приватного підприємця Віктора Горелика. На початку нинішнього року він подарував бійцям із зони АТО завдяки «Єдиному волонтерському центру м. Чернігова» лазню на колесах ( на базі автомобіля ГАЗ-66).
Олександр Олексійович розшукав цього небайдужого чоловіка і поговорив з ним, згодом порадився з директорами державних лісогосподарських підприємств облуправління . Отож лісівники вирішили також замовити лазню на колесах для воїнів у Віктора Горелика.
лазня АТО1Автомашину ЗІЛ-131 передав Чернігівський держлісгосп ( директор Сергій Мотрич), а «кунг» — Борзнянський (Юрій Перепечай), гумові колеса — Прилуцький (Андрій Данько), утеплювачі, облицювальну дощечку для стін та дошку для підлоги — Городнянський (Сергій Аніщенко) та Остерський (Юрій Кравчук), пічку для парилки — Семенівський (директор Олександра Дудко).
Виконання робіт та придбання матеріалів профінансувала решта лісгоспів. Віктор Горелик разом з колегами Андрієм Карасьовим та братами Ігорем і Олександром Єрошиками за тиждень склали лазню на колесах. Технічний стан автомашини перевірили на станції технічного обслуговування «Автокомсервіс» ( директор Алла Подкопаєва).
До речі, ГАЗ-66, який ще раніше одержав 13-й Чернігівський батальйон перед Різдвом, надійно служить бійцям. Взимку лазня і зігрівала людей, і лікувала їх від простуди та грипу.
Воїни раді такому чудовому подарунку від чернігівських лісівників.
Микола ТИЩЕНКО

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?