Курйоз з рекламним щитом на мосту у Чернігові

Днями ми повідомляли про те, як на мосту по проспекту Перемоги у Чернігові під час руху снігоприбиральної машини, утворилося провалля.

Але ця подія має ще й пікантний зміст. Виявляється, коли «Суспільне телебачення» готувало до ефіру відповідний сюжет, то там вимушені були забарвити частину бігборду, де розміщувалося величезне зображення секретаря Чернігівської міської ради Олександра Ломако.

Як зазначає видання «Новини Чернігівщини», заретушували частину білборду буцімто на прохання міської ради.

«Бо там порахували, що це негативно позначиться на рейтингу майбутнього кандидата до Верховної Ради Олександра Ломако. Але, знайшлися журналісти «Суспільного», які надіслали нам фото, як все виглядало насправді», — пишуть «Новини Чернігівщини».

Коментар Суспільне Чернігів:

1 лютого ви опублікували допис "КУРЙОЗ З РЕКЛАМНИМ ЩИТОМ НА МОСТУ У ЧЕРНІГОВІ" , у якому частина інформації не відповідає дійсності.Суспільне Чернігів, як і всі регіональні телеканали Суспільного, працює за стандартами журналістики і блюрить (приховує) рекламу в усіх своїх відео. Ніхто з представників влади не впливає і не може впливати на матеріали Суспільного.

Піар-менеджервідділу зв`язків зі ЗМІ та громадськістю у регіонахКсенія Орлова

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?