Кнопка «тривоги» допомогла затримати правопорушників

Завдяки оперативності поліцейських охорони та завбачливості власника приватного помешкання вдалося попередити протиправні дії. В результаті, поліцейські охорони Ніжинського міжрайонного відділу поліції охорони на «гарячому» затримали двох злодіїв.

Господар приватного будинку, на який зазіхнули зловмисники, свого часу завбачливо потурбувався про безпеку свого майна та уклав договір про охорону з Управлінням поліції охорони  Чернігівщини. І вже невдовзі на власному прикладі переконався у  надійності та ефективності роботи поліцейських охорони.

4 травня у Ніжині о 18.30 наряд поліції охорони Ніжинського МВ УПО Чернігівської області  отримав від оператора головного пульту централізованого спостереження сигнал про спрацювання тривожної сигналізації у приватному будинку по вулиці Ніжатинській. Як стало відомо, господар помешкання побачив, що до нього на подвір’я через паркан перелазять двоє невідомих чоловіків. Не гаючи часу, він поспішив скористатися кнопкою тривожного сповіщення. Поліцейські охорони,в свою чергу, зреагували оперативно та вже за лічені хвилини  прибули на місце виклику. На об’єкті правоохоронці помітили двох невідомих осіб, які намагалися проникнути до приватного будинку. Зловмисників було миттєво затримано.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Ніжинського ВП та представника Ніжинського МВ поліції охорони.

Правопорушниками виявилися місцеві жителі 35-ти та 29 років. Також було встановлено, що чоловіки раніше притягалися до відповідальності: один за ст.178 (адміністративні порушення), а інший був засуджений за ст.309 Кримінального кодексу України. Наразі подія уже зареєстрована, за даним фактом проводиться перевірка.

Ольга Постол

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?